тел: 056 86 14 27
Погребална агенция ГЕЯ
Денонощна погребална агенция в град Бургас

За нас

Траурна агенция Гея Стефка Димитрова извършва погребални услуги в град Бургас и региона и цялата страна. Траурната агенция предлага компетентна информация по въпроси свързани с погребенията.

 

Траурна агенция Гея Стефка Димитрова поема организацията на погребението и превоза на покойника.

 

Погребалната агенция предлага следните услуги:

  • организиране на погребения и възпоменания;
  • кремация - пакетна услуга кремация и транспорт до София 550 лв.;
  • провеждане на граждански и църковни ритуали;
  • изработка на некролози, порцеланови и гранитни снимки, траурни венци, подавки и жито.

Траурна агенция Гея Стефка Димитрова в град Бургас е с дългогодишен опит и изграден имидж в областта на траурните услуги.

"Човек и добре да живее умира и друг се ражда..." За съжаление това е философията на живота. Всеки човек рано или късно се сблъсква с този факт. Ние, екипът на фирмата работим от 14 години в тази сфера на услугите. Стараем се да бъдем изцяло в помощ и полза на близките на починалите, с висок професионализъм и морална подкрепа заставаме до опечалените. Доверието, което ни гласуват близките на покойниците ни задължава да отвърнем с отговорност и коректност.

За нас е важно, когато извършим погребението, близките да ни благодарят и да кажат "Добре, че Ви има !"

 

ПРАВОТО НА ИЗБОР ВАЖНО! ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ: НАШИ СЛУЖИТЕЛИ НЕ СТОЯТ НА МОРГАТА И ПРЕД ОТДЕЛЕНИЯТА, НЕ ПОЛЗВАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕЛЕФОНИТЕ НА БЛИЗКИТЕ, КОГАТО ПОЧИНАЛИЯТ Е В БОЛНИЦА; НЕ ПОЛЗВАТ ИНФОРМАЦИЯ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ КЪДЕ ИМА ПОКОЙНИК. В ТЕЛЕФОННИ УСЛУГИ ФИРМАТА Е ОБЯВЕНА КАТО ГЕЯ , А НЕ ГЕА, КАКТО СЕ ОПИТВА ДА ПОДВЕДЕ ХОРАТА ДРУГА КОНКУРЕНТНА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ.

НИЕ НЕ РАБОТИМ СЪВМЕСТНО С ДРУГИ ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ. РАЗЧИТАМЕ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ И НА МНЕНИЕТО НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА РАБОТАТА НИ.